Délicieuse spécialité à base daubergine relevée de basilic et ail, cuisinée à la tomate.
Chacun la déguste à sa façon : à la cuillère, sur des toasts, dans des pates , en risotto, dans une omelette ou avec une fondue !
Recipes :
For toast: Coat thick slices of country bread with olive oil. Brown them in the oven for 5 minutes. Spread with eggplant cream and sprinkle with parmesan.
Nutritional values :
Energy values: 627 kJ or 152 kcal - Fats: 13.5 g including saturated fatty acids: 1.6 g - Carbohydrates: 5.0 g including sugars: 4.0 g - Fiber: 1.4 g - Proteins: 2 .6 g - Salt: 0.39 g.
Ingredients :
Eggplant (48%), tomato coulis (28%), sunflower oil, basil (5%), garlic (3.7%), brown sugar, salt, extra virgin olive oil, pepper, chili pepper.
Conservation :
After opening, store in the refrigerator and consume within 3 days.
Conditioning :
For 4 people